tisdag 4 juni, 2013, kl 17:00

Mobile Cocktail

Temat för kvällen är marknadföring och kundkommunikation som utgår från dagens mobila konsument.

Vi på Morgan Forum hälsar sommaren välkommen genom att bjuda in er till vårens sista Mobile Cocktail den 4 juni kl 17:00 hos Bird&Bird Advokat KB (Norrlandsgatan 15, Stockholm)

Temat för kvällen är marknadföring och kundkommunikation som utgår från dagens mobila konsument. Detta ämne har aldrig varit aktuellare och vi kommer även få se spännande tillämpningar av geopositionering och hur det kan användas. Missa därför inte detta tillfälle att träffa branschen, diskutera gemensamma frågor och samtidigt få en uppdatering på ett snabbväxande segment inom branschen.

Kvällens program

  • Mobil kundkommuniktion med Frans Borgstrand. Frans är en av grundarna till den framgångsrika mobila kommunikationsbyrån Mobiento och kommer att tala om kundkommunikation mot dagens mobila konsument.
  • Geopositionering och kundnytta med Staffan Liljestrand. Staffan från utvecklingsbyrån Bumbee Labs som har utvecklat en innovativ lösning för geopositionering inomhus för ICA Maxi kommer att tala om hur de gick tillväga och hur vi kan nyttja geopositionering.
  • Mobile Marketing 360 med Anders Børde. Anders har varit med och drivit projektet Mobile Marketing 360 som är Sverige mest omfattande undersökning kring mobil marknadsföring ur ett kund, byrå och företagsperspektiv.

Kom ihåg:
Ta gärna med kollegor, kunder och branschfolk då detta Mobile Cocktail inte bara erbjuder ett intressant tema som ger såväl nya idéer och kontakter utan även dryck, tilltugg samt mingel i en spännande miljö.

Anmälan skickas till:
info@morganforum.com

 

ArrangörMORGAN Forum

PlatsMeddelas de som anmäler sig

Lägg till i din egen kalender (.ics)

Kommande ...